Label Rouge Roze Knoflook uit Lautrec is nog steeds te krijgen!

01_Plateau-5-kgAl sinds 2006 brengen wij Roze Knoflook onder de aandacht van professionele en ‘thuis-koks’. En met succes.

Veel professionals, amateurs, liefhebbers en culinaire schrijvers hebben deze roze knoflook uit Lautrec getest en beschreven, en beoordeeld als ‘de beste’, ‘de lekkerste’.

Onno Kleyn schreef er in 2009 al over in ‘de Volkskrant’: “Roze, zacht en aangenaam…”. Lees hier!

Op de 5 Roze Knoflook Festivals van Amsterdam van 2009 tot en met 2013 kwamen heel veel koks hun roze knoflook recepten inbrengen om door een vakkundige jury beoordeeld te worden. De creatieve producties konden door de bezoekers van de Festivals geproefd worden, en droegen zeker bij aan de groeiende populariteit van roze knoflook. (zie ook ‘recepten’)

Om aan de groeiende vraag naar roze knoflook door steeds meer liefhebbers te kunnen voldoen, hebben de producenten in Lautrec een paar partijen gereserveerd voor Vroegop-Windig.

Hoewel het einde van het roze knoflook seizoen in zicht begint te komen, is het goede nieuws is dat er nog steeds Roze Knoflook uit Lautrec in de winkels van geselecteerde AGF specialisten ligt is!

Ga dus nog snel naar verkooppunten om te kijken waar deze gezonde smaakmaker te krijgen is.