Reacties van klanten

Wij willen graag weten wat er speelt bij onze klanten.
Daarom kunt u hier een reactie plaatsen zodat we u nog beter kunnen helpen. Uiteraard mag u ook iets zeggen als u tevreden bent!
Alvast bedankt voor uw reactie.

Wilt u meer reacties lezen over CAR L’EAU?
reacties via carleau.com
reacties op nicerdicer.nl

Comments
 • Herman says:

  Nadat ik op het festival in aanraking ben gekomen met de “roze” knoflook, wil ik niet anders meer!

 • Bart says:

  Ik heb inmiddels de knoflook met verschillende gerechten geprobeerd.
  Een van de beste recepten was wel koude bonen salade met balsamico en knoflook.
  Italiaans recept, en o zo lekker.

 • Peter Visser says:

  Wat en rotzooi is die andere knoflook als je eenmaal een keer jullie hebt geproefd/gebruikt! En deze site is ook helemaal te gek…

 • nicolien says:

  wat een heerlijke smaak, aromatisch, goede structuur, de hele familie is enthousiast.
  helaas had ik besteld aan het einde van het seizoen, waardoor de knoflook minder lang houdbaar was dan gedacht.

 • Johannes says:

  De rose verse knoflook is fantastisch bevallen, mooie grote bollen, beter dan dat supermarktspul uit China.
  Ik heb zelfs een paar tenen in de tuin geplant, ben benieuwd of het lukt in Nederland. Ik bestel beslist volgend jaar weer!

 • Marina says:

  Ik kreeg de roze knoflook als extraatje bij de bestelling van de Knoflookmolen (geweldig apparaatje, ik gebruik het dagelijks!!) en het was echt heerlijk, je proeft verschil met de “gewone” witte.

 • beste firma carleau

  al een aantal keren heb ik knoflook bij jullie besteld, ik ben zo enthousiast dat ik flink mond tot mond reclame heb gemaakt in mijn vrienden en kenissenkring, dat resulteerde in een bestelling van ruim 13 kg knoflook . Iedereen is enthousiast en tevreden en het verschil met de chinese rommel en de geweldige sterke smakelijke knoflook die jullie leveren is enorm. daarbij is de afhandeling van de bestelling altijd correct, en de klantvriendelijkheid is top. ik hoop nog lang zaken te mogen doen met carleau want ik ben doorlopend enthousiast. In principe ben ik van mening dat de roze knoflook een aparte toevoeging moet zijn aan de schijf van 5 .
  ik kan alleen maar zeggen tegen iedereen . probeer het een keer zelf en je hoeft nooit geen andere knoflook meer!!!

 • Ariane says:

  Wij boffen maar, dat we door Carleau het hele jaar door kunnen smullen van die heerlijke roze knof. Aromatisch, sappig, mild van smaak, mmmmm! Een bijkomende vreugde is trouwens Carleau’s efficiënte werkwijze en buitengewoon grote klantvriendelijkheid. We hopen dat Carleau veel aan publiciteit kan doen want deze verrukkelijke en bovendien gezonde knoflook gun je toch iedereen!

 • Wil says:

  Ik denk dat als ik de reacties zo lees iedereen er hetzelfde over denkt. Fantastische smaak heb weer de nieuwe oogst besteld en die zien er weer heel goed uit. De smaak is veel beter dan de witte knoflook.
  De knoflook molen gebruiken we al jaren Hebben na veel gehannes met de roestvrij stalen nu de plastic maar daar lijkt mij het binnenwerk veel steviger van. Vindt deze manier van knoflook persen fantastich.

 • Dicky van Leeuwen says:

  Ook ik ben (met mijn gezin) uitermate tevreden over en met jullie produkten,zowel de goede en overheerlijke knoflook ,maar ook de overige aanbiedingen .Ook de klantvriendelijkheid en servises is meer dan goed.Hartelijk dank en ga zo door.

 • Rita Zwolschen says:

  Sinds ik de roze knoflook van jullie heb gegeten wil ik niet anders meer!!!
  Ik vind de knoflook uit de winkel of toko maar een lauw aftreksel van de roze knoflook.
  Ik ben er dus heel blij mee.
  Ik vind ook de service en klantvriendelijkheid erg goed.

 • A.N.S.C. says:

  Goede service en een goed product
  geniet er nog elke dag van is nu al bijna op
  dus binnenkort even opnieuw bestellen
  en weer even snuffelen op de side
  voor nog meer lekkernijen

 • annet van eerten says:

  Ik zou graag wat meer weten over hoe deze knoflook geteeld wordt. Met name wat voor verdelgingsmiddelen er gebruikt worden en of de knoflook dus (bij wijze van) biologisch is.

  • carleau says:

   Roze Knoflook uit Lautrec heeft -als enige knoflook- het Franse ‘Label Rouge’ kwaliteits predikaaten het Europeesche IGP (Indication Geographique Protegee). Dit houdt in dat er gedetailleerde ‘cahiers des charges’ (register van alle handelingen en behandelingen) tijdens het productie proces dient te worden bijgehouden. Er worden dus absoluut geen ‘verboden’ middelen gebruikt. Elk jaar worden zowel de knoflook als de percelen grond geanalyseerd door onafhankelijk, externe inspecteurs.

 • Carla Terlouw says:

  Ik ga nu al jaren naar het knoflookfeest in Lautrec. Wat een happening en wat een gezelligheid. Kilo’s knoflook gaan er mee naar de camping en naar huis. Grappig is dat ik mijzelf en medecampinggasten op de foto van het festival van dit jaar zie!
  Heerlijk recepten, buiten de traditionele knoflooksoep is ook de knoflooktaart een absolute aanrader. De knoflook blijft ook ongelooflijk lang goed, ik heb nu zelfs nog knoflooktenen van ruim een jaar oud, jawel van het knoflookfeest in Lautrec van vorig jaar!
  Ook kan ik niet buiten de knoflookmolen. En als er iets aan mankeert, hij wordt zonder pardon omgeruild.
  Wat ben ik blij dat ik hier ooit mee in aanraking ben gekomen!

  • carleau says:

   Wat leuk dat u ook zo geniet van het Roze Knoflook Feest in Lautrec.
   Het volgend jaar hoop ik u daar dan te ontmoeten.
   Maar het 2e Roze Knoflook Festival van Amsterdam op 2 en 4 september was ook zeer geslaagd, en we zijn vast van plan om het in september 2011 voor de 3e keer te houden…

 • carleau says:

  Wist u trouwens dat een aantal van onze vaste klanten het Roze Knoflook Feest in Lautrec hebben bijgewoond in de afgelopen jaren?
  Zo was Juliet, mede-organisatice van het 2e Roze Knoflook Festival van Amsterdam en eigenaresse van ‘de Sperwer’ (www.kookboekenleslokaal.nl) er dit jaar, en schreef Andy Arnts er een verhaaltje over in zijn recente boek “van Bouillabaisse to Bruni’ (http://www.thehouseofbooks.com/boeken/gebundelde-columns-interviews/van-bouillabaisse-tot-bruni).

 • Goedemorgen,
  Wat ben ik blij dat ik nu weet waar ik roze knoflook ga bestellen! Nog 3 bollen van afgelopen september en de laatste streng is weer op, van de strengen die ik uit Frankrijk meenam. Gisteren Argentijnse bio knoflook geprobeerd. Bijna geen smaak.

  • carleau says:

   Wij zijn altijd blij met dit soort feedback! De voorraad roze knoflook uit Lautrec is dit jaar sneller verkocht dan in vorige jaren, want er is meer vraag naar. Dat is niet verwonderlijk vanwege de smaak en lange houdbaarheid. Maar ook omdat andere soorten en vooral de Chinese knoflook stukken duurder zijn geworden. Geniet er nu nog even van: het seizoen is over 2 maanden afgelopen….